ROCK

Rockemusikk i spill

September 24th, 2018 by Roger

Rock er en av musikksjangerne som virkelig aldri dør. Siden gitaren, bassen og trommene ble satt sammen til den perfekte kombinasjonen har rock vokst seg til å bli noe som står oss nært og skjært. Rock har ikke bare inspirert flere generasjoner og mye politikk, denne musikken har også inspirert mange ulike spill. Vi har her selvfølgelig kjente musikkspill som Guitar Hero og Sing Star, men også noen ukjente spill som du sikkert ikke har lagt merke til tidligere.

Rock og Guitar Hero

Alle som er født på 90-tallet har vært på en eller annen fest der den klassiske plastikkgitaren ble dratt frem og en AC/DC sang ble satt på Xboxen eller Playstationen. Senere kom det flere sett til Guitar Hero kittet og etter hvert hadde vi et fult band som satt og spilte Pink Floyd med ekte innlevelse. For de som aldri fikk drømmen om å bli en stjerne innenfor rock and roll ble Guitar Hero en ikke så aller verst plan b.

Rock i kasinospill

Gambling og satsing er noe som er godt kjent innenfor verdenen av rock and roll. Dette har mange spilleverandører tatt i bruk i sine ideer. Mest kjent er kanskje NetEnt sin serie med mange kjente rockeband som Motörhead, Guns n’ Roses og artisten Jimi Hendrix. Selv om følelsen av å være på en live konsert med disse stjerne ikke vil være helt lik, vil nok de potensielle gevinstene være mye større her.

Husker du Sing Star?

Sing Star er kanskje ikke så stort lengre, men karaoke kommer aldri til å dø. Musikken i ulike Sing Star-pakker var en slager på hver en overnatting under mange ulike overnattingsfester. Her lå rock ofte klart på topplistene, og disse spillene skapte en herlig stemning hver eneste gang.