ROCK

Rocka spill

August 25th, 2015 by Roger

Megadeth – heftig metall

Som en metal rock, är Megadeth några av de hetaste ute. Den amerikanska metal-bandet har varit verksamt sedan 1983 och när deras comeback tillkännagavs 2004, fanns det många rop av glädje att höra det. Även denna berömda band har fått en spel skapat till minne av sina kraftiga konserter.

KISS – med kultstatus

Det finns inte många rockband därute som är så lätt att känna igen som KISS, åtminstone inte när det gäller utseende. Vem har inte sett de fyra musiker med ansikte makeup på TV någon gång? Med över 100 miljoner sålda album, är detta bland de mest populära rockband genom tiderna, varför det var särskilt coolt att se att ett spel gjordes till deras ära. Alla rockfans kommer att uppskatta detta – berömda KISS låtar som bakgrundsmusik och animerade symboler med bekanta ansikten slagna.

Slaget vid Rock Gods – skåp musik

Är du förtjust i onlinespel och rockmusik, kommer du säkert också att uppskatta slaget vid Rock Gods. Detta är en enkel musikalisk spel som liknar Rock Band-serien av spelkonsoler. Din uppgift är att trycka på rätt knappar vid rätt tid, så att musiken blir perfekt spelas.

Finn DIN rocak stil: Rock Chick frisyrer

Det är inte bara män som gillar rock, att vi är fullt medvetna. Kvinnor är lika hängivna rockfans som alla andra. Rock Chick Frisyrer lämnar kvinnor där ute att hitta den perfekta rockstil – så de ta reda på vilken typ av klädsel som ska användas för nästa stora rockkonsert. För både denna och flera andra enkla sten spel på Agame.