ROCK

Rock på moten

November 29th, 2017 by Roger

Det er fantastisk å leve i et samfunn hvor så mange ulike stilarter er representert. Uansett hvor du går møter du på ulike mennesker med ulike stiler og tanker. En av disse stilartene er rock – og rock er nok kommet for å bli.

Rock assosieres ofte med høy, bråkete musikk, mørke klær og langt, mørkt hår, men det er så mye mer. På samme måte som med alle andre stilarter har rock sin helt egne form for identitet, og mennesker tilhørende denne gruppen ønsker å skille seg ut – de vil vise hva de tror på og hva de liker. Dette gjøres ved å kle seg på en spesiell måte og ved å dele de samme tankene og den samme musikken. Det arrangeres for eksempel egne rockekonserter hvor du kan møte andre mennesker og danse til favorittsangene dine.

Hvis du skiller deg litt ut kan det være vanskelig å finne tilhørighet i resten av samfunnet. Heldigvis har internett åpnet dørene for diverse forum og nettsider hvor du kan dele interessen med likesinnede. Du kan finne musikktips, aktuelle musikkfestivaler, klestips eller rett og slett bare dele interessen med andre mennesker.

Mange føler et behov for å vise seg frem og for å vise hvem de er. Er du rocker og vil gjenkjennes som dette går du nok kanskje i trange jeans med naglebelte, t-skjorter med diverse bandnavn på og kanskje du også har tatoveringer rundt omkring på kroppen. Håret er rufsete eller langt, og de klassiske rockesangene spilles på fullt volum dagen lang.
Rock er også en av de aller største sjangrene innenfor musikken, og de gamle, tradisjonelle låtene går aldri av moten. Mange av legendene innenfor sjangeren rock har dessverre takket for seg, men sangene og stilen deres lever videre gjennom vår generasjon og forhåpentligvis holdes stilarten ved like i lang, lang tid.