ROCK

Rock on med stilen din!

June 4th, 2017 by Roger

For deg som liker rock er det gjerne viktig at klærne du bruker er i rockete stil. Er du av typen som går i mørke, trange bukser, naglebelte og en t-skjorte med attitude, bør du ha en heftig jakke som passer til.

Rocka jakker er noe som nesten aldri går av moten og vi finner i dag mange varianter.
For alle rock`n rollere der ute er en god porsjon skinnklær i garderoben et must! Dersom du vil gjøre et poeng av at du er røff og tøffere enn toget bør du stille i skinnbukse og skinnjakke. Sleng på noen heftige accessories så er du der. Heftige armbånd, naglekjede og piercinger gjør at de fleste vil snu seg etter deg på gata.

Dersom du er av det virkelig dedikerte slaget som sverger troskap til en heftig stil livet igjennom bør du vurdere en stilig tatovering. Ingenting er vel tøffere enn en tatovering som kommer krypende oppover halsen, gjerne en slange med vibrerende tunge. Husk at tatoveringer er for de viderekommende som sverger troskap til stilen, og ikke en vimsete pusling som bytter stil annenhver uke.

Sko er også viktig når du vil at klærne du har på skal gi noe mening. Army boots er aldri feil for rockere. Jo mer originalt og autentisk jo bedre. Er du av det mer jålete slaget kan du gå for converse-sko, men det blir litt for mainstream for mange. Et annet og mer spenstig alternativ som aldri går av moten for rockere er Dr. Martens sko. Denne 90-talls klassikerens går aldri av moten og kommer i spenstige, nye og rockete varianter.

Det viktigste av alt er at du bærer klær, sko, accessories og tatoveringer med en holdning som viser at du virkelig gir f!