ROCK

Guns N’ Roses

November 14th, 2016 by Roger
yakub88 / Shutterstock.com

yakub88 / Shutterstock.com

Få band har fått så raskt stjernestatus som Guns N ‘Roses, etter utgivelsen av albumet Appetite for Destruction, det mestselgende debutalbumet i rockehistorien. Bandet ble dannet i Los Angeles i 1985 og har selv med flere skandaler bak seg, klart å forbli bauta i rockehistorien.

Fantastiske musikere

Tørr vi å kalle Guns´n Roses for en salig blanding av Rolling Stones, Aerosmith, Janis Joplin og Sex Pistols? Her snakker vi om en hes vokalstemme, blandet med fete gitarriff, men først og fremst utrolig dyktige musikere. Bandet fortsatte suksessen inn på 90-tallet, men i 1996 sluttet gitaristen Slash og alene igjen sto vokalisten Axl Rose tilbake, og hva var egentlig bandet uten en av verdens beste rockegitarister? Ønsker du å teste ut den fantastiske spilleautomaten med samme navn og samtidig lytte til noen av deres mest kjente låter, finnes det flere nye casinoer på nett som gir deg muligheten til å teste de ut helt gratis. Konklusjonen til alle er over 30 år etter, at dette var en gjeng fantastiske musikere. Godt var det også å se dem på scenen igjen I 2016, da de gjorde comeback på hjemmebane i nettopp Los Angeles.

Ny turné på gang?

Det fansen nå håper på er at Guns N’ Roses skal legge ut på ny turné og kanskje får vi igjen oppleve både Axl Rose og Slash på scenen også her hjemme i Norge. De som følger med i rocken, har jo fått med seg at Axl Rose det siste året har vært gjeste vokalist i AC/DC, men at han flere ganger har sagt at han vil slutte som dette, den dagen Guns N’ Roses er klare for å legge ut på veien igjen. La oss nå håpe at dette er sant!

Et av verdens største band!

Ikke nok med at Guns N’ Roses i 1987 ga ut det mestselgende debut-albumet noensinne, suksessen og salget fortsetter den dag i dag. Av band er det bare Rolling Stones og Beatles som selger mer, og det sier det meste om gjengen fra den amerikanske vestkysten.